Loading Events

« Terug

  • This event has passed.

Andy Marcelissen – Verstand op nul

1 oktober, 2016

Andy Marcelissen, de man die de verleiding kent om er met de buit van daverend gelach vandoor te gaan tot het gegil wordt, maar die niet tot dit laveloze einde gaat omdat hij in dienst staat van de voorstelling.
Mooie woorden, waar u geen fluit mee kunt. Ze zijn louter bedoeld om u te verleiden naar zijn voorstelling te komen. Andy Marcelissen staat er namelijk om bekend dat ie met veel woorden niks kan zeggen. Hij voorkomt hiermee dat er teveel wordt gezegd, op een dusdanige manier dat iedereen snapt dat er wel degelijk iets gezegd wordt. Maar dan zo, dat het geen enkele zin heeft om te proberen te begrijpen dat er iets duidelijk gemaakt is. Snapt u het nog?
Andy Marcelissen probeert ook bij zijn nieuwe voorstelling ‘Verstand op nul’ weer zo dicht mogelijk bij zichzelf te blijven. Ervaring heeft uitgewezen dat dat een hoop tijdwinst oplevert. Met zijn eerste voorstelling ‘Dichter bij ’t Volk’ zette Andy Marcelissen de toon voor de gehanteerde humor die hij in zijn tweede show naadloos over laat lopen.
Entree € 15,00
Aanvang 20:30 uur

Details

Date:
1 oktober, 2016

Venue

CultuurCentrum Zundert
Molenstraat 5
Zundert,
+ Google Map
Phone:
0765971999
Website:
www.cczundert.nl