Aardbeienfeesten

10 juni, 2017 t/m 11 juni, 2017

De corsomaquettes worden gepresenteerd en de optochtvolgorde wordt bekendgemaakt . U kunt alvast kennismaken met de corsowagens op schaal, die op de eerste zondag in september door de Zundertse straten trekken.
Dit zeer gezellige evenement met een regionale uitstraling heeft ieder jaar weer volop leuks, lekkers en gezelligs te bieden voor jong en oud. Er is een braderie waar de winkeliers (leden van OZC) hun best doen om hun waar zo leuk mogelijk aan u te presenteren. Er staat een prijs voor de leukste kraam op het spel. De kramen worden verder aangevuld met standwerkers van nationaal niveau, plaatselijke verenigingen organisaties en overige winkeliers uit Zundert. Er vinden allerlei demonstraties plaats. Een grote kermis op het Oranjeplein en de vele terassen met live muziek maken het feest compleet. Kortom te veel om op te noemen voor dit gratis toegankelijke evenement, waarbij de “Aardbei” centraal staat.
Zaterdag 10 juni : 11.00 – 18.00 uur
Zondag 11 juni : 10.00 – 18.00 uur