VVV ZUNDERT

076-5978590 | VVV Nieuwsbrief

Golfen

Golfen bij Golfpark De Turfvaert

Plezierig golfen voor iedereen!
De Turfvaert is een 18 holes Inland Linkscourse, gebaseerd op de strategieën en speelkarakteristieken van de beroemde, klassieke Britse golfbanen, natuurlijk ingebed in de omgeving. Weidse uitzichten, glooiende, harde fairways, verraderlijke rough, ruwe bunkers en mooie greens in Britse stijl zijn kenmerken van een Linkscourse. De Turfvaert ligt ook nog eens ver weg van de kust, in het binnenland en daarom is het een ‘Inland Linkscourse’.
De baan is vriendelijk voor de beginnende golfer en tegelijk uitdagend voor de geoefende speler. Frank Pont’s ontwerp filosofie bouwt voort op de traditie van klassieke golf architecten zoals Harry Colt, Tom Simpson en Alister MacKenzie uit het begin van de 20ste eeuw. Deze architecten hadden gemeen dat de kwaliteit van hun golfbaan ontwerpen voortkwam uit hun sterke focus op natuurlijk en strategisch design.
De Turfvaert ligt op korte afstand van Breda, Etten-Leur, Roosendaal en Antwerpen. Het golfpark draagt de naam van de oude vaarweg uit 1619. Destijds een belangrijke ader voor transport van turf die vandaag de dag nog altijd langs het park meandert. De Turfvaert is een nieuwe klassieker en wil jou golf laten beleven zoals wij denken dat golf bedoeld is; rust, gezelligheid en gastvrijheid.

Wil je leren golfen? Of je vaardigheid verbeteren? Met vrienden, familie, kennissen, collega’s of zakelijke relaties? Op Turfvaert Golfacademy geven onze golfprofessionals golfles op ieder niveau. Vind je het leuk om in een groep te leren golfen? Schrijf je dan individueel of gezamenlijk in voor een groepscursus. De golfprofessionals van Turfvaert Golfacademy bieden je diverse lesprogramma’s aan. Je bent welkom op De Turfvaert!

Golfpark De Turfvaert & Turfvaert Golfacademy
Zwart Moerken 12
4891 TK Rijsbergen
T.: 076 – 596 83 54
E.: info@deturfvaert.nl
W.: www.deturfvaart.nl

Golf park de Turfvaart
Golf park de Turfvaart