Zomerweekend muziekvereniging St.Cecilia:

16 juni — 12:00

Het Zomerweekend van muziekvereniging St. Cecilia op zondag belooft een ware happening te worden. Wel kraampjes waar verenigingen zich presenteren en natuurlijk de kermis, die overigens op zaterdagmiddag al van start gaat.

De zondag staat dit jaar toch ook vooral in het teken van het afscheid van burgemeester Lenny Poppe-de Looff. De dorpsraden in de gemeente Zundert werden aangezocht om per kerkdorp een afscheid te organiseren. “De Dorpsraad Rijsbergen heeft er voor gekozen om aan te sluiten bij ons evenement.”

Zij wordt om 14.00 uur bij de Koutershof verwacht. Van daaruit wordt ze naar het Lindekensplein gebracht, waar een kwartiertje later het programma van start gaat.” Hier gaan in elk geval een aantal verenigingen optreden.

Nieuw is dat onder de naam ‘Vrolijk Rijsbergen’ een aantal horecagelegenheden (Marktzicht, Jolly Jester, ‘Krisje en Het Kaffee) op zondag op dit plein gaan samenwerken en op dat moment hun eigen café sluiten. Alleen cafetaria ‘t Smidshuis doet dat niet, maar zal op het plein wel versnaperingen verzorgen. Naast het eigen podium dat muziekvereniging St. Cecilia van 12.00 tot 16.00 uur tot haar beschikking heeft, komt er een extra podium op het plein waar van 16.00 tot 22.00 uur een muziekprogramma van de horeca wordt gehouden.