Uitverkocht!:Zomerconcert op de Pannenhoef:

14 juli, 2018 — 19:30 t/m 22:00

De nacht werpt zijn schaduwen over landgoed de Pannenhoef. Op zaterdag 14 juli wandelen we door de schemering naar het midden van het bos. Het enige wat de oude bomen en de Zwarte Schuur verlicht, is de maan en het schijnsel van fakkels die branden op het veld.
Soms hoor je een egel ritselen of een vogel roepen, maar verder is het doodstil.
Plots klinkt er muziek. Klanken van piano en fluit vullen de stilte van de nacht. Anne en Josine Brackman laten werken van Rachmaninov, Schubert en Debussy uit hun instrumenten vloeien en hopen daarmee hart en ziel van de toeluisteraars te veroveren.

Belangrijke informatie:

Reserveren?: Mail naam, adres, telefoonnummer en eventueel lidmaatschapsnummer naar vvv@vangoghhuis.com.
Er is ruimte voor maximaal 50 bezoekers. De betaling voor per bank of aan de vvv-balie garandeert de plaats bij reservering.
Kosten: €12,50 p.p. (beschermers betalen €7,50 p.p.)

Parkeren: bij parkeerplaats De Bak (aan de Ettensebaan)
Een dag vooraf wordt de plattegrond van de parkeerplaats gemaild.

14 juli, 2018
19:30 t/m 22:00