Winterwandeling op de Oude Buisse Heide

16 december — 10:00 t/m 12:00

In December organiseert Natuurmonumenten een winterwandeling op landgoed de Oude Buisse Heide bij Achtmaal. Samen met een gids van Natuurmonumenten ga je op pad. Na afloop van de wandeltocht kun je genieten van een heerlijke snertmaaltijd bij het Pannehûske. De wandeling start om 10.00 uur op de grote parkeerplaats bij het Pannehûske en rond 12.00 uur zijn we weer terug.

Boeiende verhalen
De gids van Natuurmonumenten kent het gebied als geen ander. Zijn boeiende verhalen over de bijzondere geschiedenis van de Buisse Heide en Wallsteijn zorgen ervoor dat je de koude vergeet. Na de wandeling ontvangt de herbergier van het Pannehûske je gastvrij met een heerlijke snertmaaltijd. Ga ook mee en meld je aan. De kosten bedragen € 10,00 voor leden van Natuurmonumenten en niet-leden betalen € 15,00.

10:00 t/m 12:00