Turfvaart Expositie 25 & 26 mei:

25 mei — 10:30

Op zaterdag 11 mei worden op 35 locaties langs de Turfvaart schildersessies gehouden. op 25 & 26 mei wordt het resultaat tentoongesteld.

Entree: €5,-
Thema: De Turfvaart
Locatie: Zwarte schuur, Pannenhoef 4 in Rijsbergen

Parkeerplaats: Vaartven (Pannenhoefsebaan), De Bak (Ettensebaan) of Lokkerberg (Oosteindseweg)
Meer info via: Cultuur landgoederen

Door de schil van landgoederen in de gemeente Zundert werd 400 jaar geleden, slingerend door de prachtige natuur, een Turfvaart gegraven met een lengte van 26 km. De Stichting Cultuur Landgoederen Zundert heeft het idee opgevat die historische vaart eenmalig door een groot aantal schilders en tekenaars in beeld te laten brengen.

Op 11 mei 2019 zal het schilderen en tekenen en plein air op een aantal plaatsen langs de Turfvaart plaatsvinden, waarna op zaterdag 25 en zondag 26 mei de gemaakte werken, verdeeld over verschillende expositieruimten in de directe omgeving van de Turfvaart, tentoongesteld gaan worden. Een van deze ruimtes is ons buitenlokaal De Zwarte schuur. Voor alle genoemde dagen is een fiets- en wandelroute langs de locaties uitgestippeld.

Beeldende kunstenaars worden uitgenodigd zich aan te melden. Voor meer informatie bezoekt u de website van Stichting Cultuur Landgoederen Zundert