The Boss Brothers: ‘Bruce Springsteen Tribute’:

11 oktober — 20:30

| €15.00

Bruce Springsteen wordt al sinds 1975 beschouwd als één van de meest toonaangevende rockiconen ter wereld. Buiten zijn grote hits zoals o.a. Born To Run, The River, Dancing In The Dark en Streets Of Philadelphia, onderscheidt ‘The Boss’ zich vooral op het podium van andere artiesten. Met zijn befaamde E Street Band geeft hij marathonconcerten die regelmatig uitlopen tot wel langer dan 3 uur. Tijdens deze concerten wordt het publiek met een dynamische podiumpresentatie en veel interactie meegenomen in een onvergetelijke avond.

The Boss Brothers is dè Nederlandse Bruce Springsteen tributeband die deze concerten tot in perfectie nastreeft. Met hun authentieke podiumact spelen zij, ook op verzoek, vele Springsteen-klassiekers voor iedere liefhebber en diehard-fan in legendarische live-arrangementen.

Dus kom dansen op en meezingen met de overbekende Springsteen songs!!

Cost: