Prijsuitreiking Corso foto/videowedstrijd:

3 november, 2018 — 20:00

| Free

Er zijn geen gebeurtenissen in het Zundertse die zo massaal en vanuit zoveel invalshoeken op de gevoelige plaat worden vastgelegd als het corso. De schoonheid en de emotie van het corso leveren heel veel beelden op die allemaal hun eigen verhaal vertellen. Dat alleen al is voldoende aanleiding voor de jaarlijkse foto/videowedstrijd die het corso als thema heeft. Een kleurrijk evenement als het corso levert kleurrijke beelden op. Beelden die behalve de kleurenpracht van de bloemen en de grootsheid van de wagens vaak ook de passie van de corsobouwers, de saamhorigheid binnen de buurten, de beleving van bezoekers en medewerkers of verrassende details tonen. Want het onderwerp Corso Zundert is breed. Alle foto’s en/of video’s, die de kijker op enige wijze een blik voor of achter de schermen van het evenement van dit corsojaar geven, kunnen worden ingediend.

3 november, 2018
Cost: