Open dag VRC Zundert:

6 oktober — 10:00

Op zondag 6 oktober aanstaande zet VRC Zundert tijdens zijn open dag de deuren wijd open voor bezoek. Het Vogelrevalidatiecentrum laat op deze dag zien wat er ondernomen wordt door de ruim 120 vrijwilligers van het centrum, op het gebied van onder andere dierenopvang en educatie. Tal van activiteiten voor jong en oud zorgen voor een afwisselend en levendig geheel.

Tijdens de open dag laten de vrijwilligers graag aan u zien wat VRC Zundert allemaal doet.

Gedurende de gehele dag worden rondleidingen verzorgd door onze vrijwilligers, zijn er tal van educatieve kinderactiviteiten en zijn er diverse kraampjes waar onder andere zelfgemaakte taarten voor vogels verkocht worden.

De deuren aan de Luitertweg 36a te Klein-Zundert zullen voor u geopend zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Zo kunt u met uw eigen ogen zien wat voor uniek centrum VRC Zundert is, mede dankzij de inzet van al die vrijwilligers!