Open dag Vogel Revalidatie Centrum:

7 oktober, 2018 — 10:00 t/m 17:00

“Open dag biedt kijkje achter de schermen bij VRC Zundert”

Op zondag 7 oktober a.s. zet VRC Zundert tijdens zijn open dag de deuren wijd open voor bezoek. Het Vogelrevalidatiecentrum laat op deze dag zien wat er ondernomen wordt door de ruim 120 vrijwilligers van het centrum, op het gebied van onder andere dierenopvang en educatie. Verschillende activiteiten voor jong en oud zorgen voor een afwisselend en levendig geheel.

Het hele jaar door zijn de vrijwilligers samen met een paar medewerkers hard aan het werk om duizenden gewonde en hulpbehoevende vogels en zoogdieren op te vangen. Ook het werk van VRC Zundert op natuureducatiegebied loopt het hele jaar door, met excursies, rondleidingen en diverse scholenprojecten.

Tijdens de open dag laten de vrijwilligers graag aan u zien wat VRC Zundert allemaal doet.

Gedurende de gehele dag worden rondleidingen verzorgd door onze vrijwilligers, zijn er tal van educatieve kinderactiviteiten en zijn er diverse kraampjes waar onder andere zelfgemaakte taarten voor vogels verkocht worden.

De deuren aan de Luitertweg 36a te Klein-Zundert zullen voor u geopend zijn van 10.00 tot 17.00 uur.
Zo kunt u met uw eigen ogen zien wat voor uniek centrum VRC Zundert is, mede dankzij de inzet van al die vrijwilligers!

Er zijn elk half uur rondleidingen, allerlei kinderactiviteiten, een gezellig terras en we verkopen allerlei zelfgemaakte nestkastjes en vogeltaarten. De opbrengst is geheel voor de opvang.

7 oktober, 2018
10:00 t/m 17:00