NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten:

6 april — 13:30 t/m 7 april — 22:00

In het eerste weekend van april organiseren Natuurmonumenten en het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds de tweede editie van het NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten. Tijdens dit weekend kun je door heel Nederland op 21 cultuurhistorische locaties van Natuurmonumenten komen genieten van kamermuziek, uitgevoerd door bekende musici en bevlogen talenten met instrumenten van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. Muziek, cultureel erfgoed en natuur komen samen in dit festival. In één weekend zijn er maar liefst 75 concerten!

Programma zaterdag 6 april 2019:

Middagconcert

Wandel mee met een gids van Natuurmonumenten en laat je inspireren door de prachtige natuur van de Oude Buisse Heide en ontdek de vele bijzondere verhalen van bekende dichters, politici en kunstenaars.

13.45: Start wandeling met de boswachter vanaf de parkeerplaats bij ‘t Pannehuske
15.00 – 16.00 uur: Concert van Detmar Leertouwer, Cellosuites van Bach
16.30 – 17.00 uur: Terugwandelen met de boswachter
Normaal: € 25,00, ledenprijs: € 20,00

Avondconcert:

Voorafgaand aan het avondconcert kun je in de Herenkamer luisteren naar een lezing van boswachter Frans Kapteijns over dit prachtige landgoed.
19.30 – 20.00 uur: Boswachter vertelt over het landgoed
20.00 – 21.00 uur: Concert van Detmar Leertouwer, cellosuites van Bach.
Normaal: € 25,00, ledenprijs: € 20,00

Praktische informatie:

• In de middag kunt u parkeren bij Herberg ‘t Pannehuske: Roosendaalsebaan 4, 4885 JK Achtmaal. Vanaf de parkeerplaats wandel je met de boswachter naar de veldschuur (ongeveer 1,5 kilometer). Wij raden aan goede wandelschoenen te dragen.
• In de avond kunt u parkeren op de parkeerplaats aan de westkant van de Oude Buisse Heide, Roosendaalsebaan 19, Achtmaal.

• De locatie is helaas niet geschikt voor mindervaliden.
Bekijk hier alle locaties en data: www.natuurmonumenten.nl/kamermuziekfestival

Start:
6 april — 13:30