Hart van Rijsbergen:

8 december, 2018 — 17:00 t/m 9 december, 2018 — 01:30

| Free

Op zaterdag 08 december 2018 presenteren de Rijsbergse Ondernemers zich op een informele en ludieke manier.

Ter ere van het 50-jarig jubileum van de Rijsbergse Ondernemers Vereniging een afsluiting
met feest en muziek in het centrum van Rijsbergen.

Een groot aantal Rijsbergse ondernemers en winkeliers open hun deuren om op een informele (vaak bourgondische) manier te informeren wat zij voor hun kunnen betekenen. Vaak is de drempel bij een lokale ondernemer te groot om zomaar binnen te stappen. De deelnemers ontvangen een stempelkaart en kunnen zelf kiezen waar ze binnen stappen. Na inlevering van hun stempelkaart maken ze met slechts 8 stempels al kans op op leuke prijzen.

Alles is gecentraliseerd in de dorpskern van Rijsbergen. De hoofdweg is uiteraard afgesloten. Veel verenigingen en instellingen laten zich ook van hun beste kant zien om leden te werven.

Alles wordt afgesloten met een 15 minuten durende prachtige Vuurwerkshow!

Start:
8 december, 2018 — 17:00