VVV ZUNDERT

076-5978590 | VVV Nieuwsbrief

Dames Pellens

Restaurant Dames Pellens Rijsbergen, ongedwongen genieten van wijn en spijs.

Vlakbij de Belgische grens en net onder Breda ligt het dorp Rijsbergen. Midden in het dorp vindt u restaurant Dames Pellens, waar chefkok Donny u verrast met heerlijke gerechten.
Diner en lunch: ambachtelijke kwaliteit

De menukaart van Dames Pellens is gebaseerd op de moderne Franse keuken, met een knipoog naar andere culinaire landen. Omdat Donny zoveel mogelijk met seizoens- en streekproducten werkt, wisselt de kaart regelmatig en heeft hij een wekelijkse chef’s suggestie. Hij komt graag een praatje maken bij u aan tafel. Om te overleggen over een kleinere portie omdat u niet zo’n grote eter bent of om een uitleg te geven over het gerecht. Dames Pellens Rijsbergen is lid van Euro-Toques Nederland, een waarborg voor kwaliteit en smaak.

Mooie wijnen
Gastvrouw Roos zorgt dat u een heerlijke onbezorgde avond heeft. Zij adviseert u welke wijnen goed bij uw gerechten passen. Franse en Italiaanse wijnen voeren de boventoon op de wijnkaart. Roos vult deze regelmatig aan met mooie vondsten, zoals wijnen uit Duitsland of de nieuwe wijnlanden. De meeste wijnen zijn per glas verkrijgbaar. En natuurlijk schenkt Roos met alle liefde ook iets anders dan wijn voor u in.

Een wijnliefhebber? Dan is een high wine vast iets voor u.

Goed gevoel
Donny en Roos hebben het etablissement ongedwongen ingericht met brocante tafels en stoelen, waardoor u zich al snel op uw gemak voelt. U kunt bij Dames Pellens in Rijsbergen terecht voor een lunch, een diner, tapas of gewoon een kopje koffie. Neem contact op voor meer info als u met een groter gezelschap wilt eten of een besloten feestje wilt organiseren. Bij mooi weer kunt u in de beschutte binnentuin genieten van al het lekkers.

“Bezig zijn met lekker eten en drinken geeft ons een goed gevoel. Dat gevoel willen we graag met u delen. Wij heten u van harte welkom bij Dames Pellens Rijsbergen.”

Dames Pellens
Sint Bavostraat 30
4891 CJ Rijsbergen
T.: 076 5968169
E: info@damespellens.nl
W: damespellensrijsbergen.nl

Dames Pellens Rijsbergen