VVV ZUNDERT

076-5978590 | VVV Nieuwsbrief

Tweewieler museum de Scooter

Een leuke uitstapje voor iedereen die iets met scooters heeft. In de collectie van dit museum vindt u namelijk scooters van de bouwjaren 1947 tot heden. Modellen van Lambretta, Solex, Berini, Jamaha en Kreidler laten zich hier opgepoetst en wel bewonderen. Nieuw in de collectie zijn o.a. de complete scootercollectie van de Heinkel Club De Kwakel, een draagbare brommer uit Frankrijk, een vouwfietstandem uit Italië, een Peugeot 50- crossbrommer en een riksja uit India. De collectie scooterbladen is aanzienlijk uitgebreid evenals het documentatiecentrum waar liefhebbers naar hartenlust kunnen snuffelen.

De collectie omvat nu ongeveer vijftien bijzondere fietsen, veertig brommers , veertig scooters en enkele driewielscootmobielen.
Sommige voertuigen zijn nog origineel, sommige roestig “recht uit de schuur”, sommige als nieuw gerestaureerd. Het geheel wordt aangevuld met scooterartikelen uit de gehele wereld, electrische toestellen en meetapparaten, en vele dingen uit de jaren 50 en 60.

Tweewielermuseum De Scooter
Heischoorstraat 4
4882 JA Zundert
Tel.: +31(0)76 5975913
E-mail: museum@lambretta-net.nl
Website: www.museumdescooter.nl/

Openingstijden:
Geopend van 29 april – 10 september
Woensdag t/m zaterdag van 10-17 uur
Andere dagen, tijden of groepen op afspraak.

Entree:
Volwassenen: € 5,-